El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

El PSOE revalida en Xixona davant l'ascens de Ciutadans

La plataforma Més Xixona perd dos regidors, que són els que guanya Ciutadans, qui es converteix en la segona força al consistori xixonenc.

El PSPV a Xixona ha perdut suport des de les eleccions del 2015, amb 400 vots menys i la pèrdua d'un regidor. Però continuen sent la força més votada al municipi, amb el 33 per cent dels vots i 5 regidors.

El que sí que canvia molt és la configuració de forces al consistori xixonenc. La plataforma Més Xixona, que era segona força, ha perdut dos regidors, i es queda a la cua amb el 10 per cent dels vots.

Per contra, la resta de partits de l'oposició sí que han vist més vots tot i que amb resultats desiguals. Ciutadans és el que més ha crescut, i passa d'1 a 3 regidors, situant-se com la segona força. Compromís també guanya 1 regidor. I els populars sumen vots però o els suficients, i es queden com estaven amb un representant.