El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSPV d'Alcoi vol construir una nova escola infantil al Partidor

Actuals instal·lacions del col·legi.

Els socialistes han presentat com a proposta de campanya la construcció d'un centre educatiu amb què substituir l'actual escola infantil El Partidor. La construcció es duria a terme dins del Pla Edificant en uns terrenys a la zona de La Torre de les Maçanes, prop d'on es troben les actuals instal·lacions.

Asseguren des del PSPV que quant a les línies, en principi comptaria com a mínim amb les mateixes que presta en l'actualitat, a l'espera que pogueren ampliar-se en funció de les necessitats. D'altra banda, la gestió de la nova escola infantil El Partidor continuarà depenent de Conselleria i se sumarà als tres centres municipals destinats a aquest segment educatiu, com són els de Jesuset del Miracle, Batoi i Zona Nord.

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE a Alcoi i actual regidor d'Educació, Alberto Belda, remarca que "amb aquesta nova escola infantil es consolida l'aposta de Conselleria i de l'Ajuntament pel tram de zero a tres anys, que se suma a la gratuïtat de les aules de dos anys tant de les escoles infantils municipals com de les noves aules del Romeral i Miguel Hernández, consolidant així l'oferta en aquest tram".