El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSPV de les nostres comarques celebra el 25N amb Zapatero

Zapatero / Wikipedia

L'acte se celebrarà aquest dijous 19 de novembre a les 19 h en format virtual. Per inscriure's a la sessió cal indicar-ho a pspvmuntanya.igualtat@gmail.com . L'acte està obert a la militància socialista i a la ciutadania en general.

'L'agenda feminista en temps de pandèmia: reptes i reflexions' serà l'acte virtual organitzat pels socialistes de La Muntanya. Estarà protagonitzat per l'expresident del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i serà una activitat emmarcada dins del 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

L'acte se celebrarà aquest dijous 19 de novembre a les 19 h en format virtual i, a banda de Zapatero, participarà l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i Rubén Martínez, secretari comarcal d'Igualtat. Per inscriure's a la sessió cal indicar-ho a pspvmuntanya.igualtat@gmail.com . L'acte està obert a la militància socialista i a la ciutadania en general.


El secretari Rubén Martínez assegura que “és un vertader honor poder comptar amb una de les figures més important de la història del nostre partit. El president Zapatero va ser l'encarregat de posar a Espanya a l'avantguarda dels països més igualitaris del món amb lleis que van fer d'aquest país un lloc millor on viure”.

D'altra banda, el responsable d'Igualtat comarcal afirma que “els i les socialistes sempre hem estat al capdavant de les majors transformacions socials del nostre país i continuarem treballant per a aconseguir les majors quotes d'igualtat de la nostra història”.