El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSPV presumeix dels 2 milions invertits en la millora dels parcs d'Alcoi

Parc del Parterre.

El Romeral ha sigut el que ha comptat amb una major inversió, amb més de 450.000 euros.

El govern socialista ha invertit al llarg dels darrers 4 anys dos milions d'euros en el manteniment dels parcs alcoians. El Romeral ha sigut el que ha comptat amb una major inversió, amb més de 450.000 € que han permés recuperar una part d'aquest parc danyada greument pel temporal de 2017.

El Passeig de Cervantes també va patir destrosses pel temporal i s'ha reparat i millorat el seu aspecte, com també s'ha millorat el Parterre, la Font de l'Horta i La Glorieta, amb la recuperació de la ‘pajarera’ com a quiosc i la col·locació del parc infantil temàtic de Tirisiti.

Les actuacions en parcs i espais enjardinats han arribat, entre altres punts, a Ferran El Catòlic, a la Costera del Gurugú, al llit del riu, a Batoi, a la Uixola, Font de l'Horta i a la zona de l'amfiteatre Amando Blanquer del parc de Zona Nord, un barri en el qual també s'ha creat una nova zona verda en el polígon de Cotes Baixes. Cantagallet ha vist millorar els jocs infantils i canviarà la seua imatge amb la demolició del pont que travessa el carrer Músic Pérez Laporta, facilitant l'accés de vehicles de gran grandària.

El secretari general dels socialistes alcoians, Jordi Martínez, assenyala que l'Ajuntament “ha destinat al voltant de mig milió d'euros a l'any a la millora de parcs i zones enjardinades de la ciutat. És fonamental tindre'ls en bon estat, i encara que són molts els alcoians que ja els utilitzen, volem fomentar un increment d'aquest ús”.