El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El pub d'Alcoi va penjar el vídeo de caire sexual al seu instagram amb total normalitat

'Pantallazo' del perfil d'INSTAGRAM

Indignació a les xarxes socials per la impunitat amb la qual se celebren aquestes festes a locals d'oci d'Alcoi

Pares, mares i la ciutadania en general han manifestat per mitjà de les xarxes socials la seua indignació en comprovar les festes de caire sexual i denigrants que se celebre en certs locals de Santa Rosa d'Alcoi. Per cert, el pub en qüestió no va tindre cap problema en penjar a l'instagram un dels vídeos.

El poble ha parlat per mitjà de les xarxes socials en conéixer per ARAMULTIMÈDIA que a determinats pubs de Santa Rosa se celebren festes pujades de to i amb molta càrrega sexual. El desencadenant d'aquesta situació i de la denúncia que l'Ajuntament ha interposat en la Policia Local i Nacional són una sèrie de vídeos que han circulat per wathsapp aquest cap de setmana i que aquest diari no reprodueix -evidentment-. Uns vídeos on es veuen joves simulant situacions sexuals amb dones en roba interior.

La indignació és evident entre pares, mares i la ciutadania en general, perquè aquest divendres tocava festa del 'nocturn', i per tant a Alcoi hi havia molts menors gaudint de les primeres eixides nocturnes. 

A més a més, el pub en qüestió no va tindre cap problema en penjar en el seu INSTAGRAM un dels vídeos més compromesos d'eixa festa.

Indignats

A les xarxes socials, la ciutadania ha respost a les notícies publicades per ARAMULTIMÈDIA en dir, per exemple, que aquestes festes són habituals, que esperen que les denúncies vagen avant i, en definitiva, que no es tornen a reproduir.