El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Antonio Matarredona, Coordinadora de Pensionistes de l'Alcoià i Comtat

Antonio Matarredona

El que no pot ser

La noticia es "El Coronavirus pren força a les Comarques Centrals" i la noticia la dona ahir al telediari de mig dia A Punt, i ho fa amb està infogra…

La noticia es "El Coronavirus pren força a les Comarques Centrals" i la noticia la dona ahir al telediari de mig dia A Punt, i ho fa amb està infografia i amb la locutora dient-ho ALCOI ESTA AMB RISC EXTREM.

I A Punt amb tots els respetes no es un mig més, no, es la nostra TV. Pública i per tant altaveu de la Generalitat.

Dons bé, ahir tots el ciudatans i ciudatanes  de les Comarques Centrals que vaem vore el telediari i amb més concret a Alcoi vaem saber que teniem una incidencia molt elevada de contagis, un hospital molt ple, i una UCI pràcticament ocupada.

I fins ahí.

A hores d'ara no coneixem si van a prendes noves restriccions, si va a incrementar-se la vigilància, si és cambia en algo la situació perquè lo que es clar es que tal com anem no podem seguir, ni  tampoc amb la incertesa de si les mesures, que es clar no funcionen, van a seguir igual. Ningú de ninguna administració ha dit algo al respecte. 

La Coordinadora de Pensionistes Alcoià Comtat esta formada en la seua inmensa matjoria per dones i hòmens que pateixen altres patologies es a dir som gent de risc a mès amb filles i fills, amb nets i netes, i per lo tant estem estem especialment preocupats per la situació, per el descontrol de la situació amb realitat.

La Coordinadora está fent tot un egersici de responsabilitat i hem evitat desde el inici de la pandemia fer concentracions al carrer i exagerat la limitació de contactes socials, però que ningú s'enganye motius en tenim i de sobra per estar més que molestos i ara no serà per la defensa del Sistema de Pensions, no, será per la defensa de la Sanitat Pública digna i adecuadament dotada de mitjos humans i materials. Será perquè crèiem fermament que la informació no genera alarma i SÍ la desisformacio i SI la incertesa.

Hem demostrat i de sobra la nostra ferma aposta per el dialec i la negociació, crec es mereixem al meins el respete degut nosaltres i la resta convivents a esta ciutat i a tots el pobles de la nostra ben volguda comarca.

No som uns més, podem ajudar i cuán ha segut menester ho hem fet, la lluita contra la Covit 19 per a nosaltres és esencial, a tot el Estat el més pasat es van abonar més de 35.000 pensions meins degut al falleiximens dels beneficiaris.

No, no es mereixem mos ignoren.

No es mereixem saber per A Punt que estem molt mal, tant que estem en RISC EXTREM.
... Pero sembla que no pasa res, ni sabem si pasará.

Acabe, som dialogants però no tontos.