El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El rap també té cabuda al MUBOMA

La competició de rap amb estil lliure tindrà lloc al Museu dels Bombers el pròxim 2 de juny a partir de les 18 hores

Dos ambients molt diferents: el museístic i el hip-hop, que es donen de la mà per a oferir un espectacle cultural únic. El Museu dels Bombers serà l'escenari de la pròxima batalla de galls, 16 joves que s'enfrontaran per demostrar que són els més ràpids improvisant i rimant.

"Els museus no són avorrits". Així de clar ho diu la tècnica del MUBOMA, Elena Méndez. I per això des del Museu dels Bombers ofereixen tot tipus d'activitats, molt variades, i ara és el torn de l'Art Urbà, el Rap, i la cultura del Hip-Hop. El pròxim 2 de juny, a partir de les 18 hores, el MUBOMA acollirà una batalla de galls, una lluita dialèctica i rimada entre joves.

La batalla està organitzada pel col·lectiu comarcal Mountain Battles, i és classificatòria per a la competició provincial. El presentador de l'acte, Alejandro Chazarra, diu que "la cultura rap i la cultura museística són molt diferents, i a primera vista sembla que xoquen entre ells. Però les dos són cultura, i si sabem relacionar-les, podem arribar a més joves".

16 rapers s'enfrontaran en aquesta competició el pròxim 2 de juny, acompanyats per la música de DJ Taz. Enmig de la competició es podrà gaudir també del concert del col·lectiu Licor Colecta.