El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El raper MC Zeik guanya l’Alcoi Sona

El premi aconseguit consisteix en la gravació CD en estudi professional del repertori interpretat al concert de la final i gravació de videoclip de la cançó guanyadora.

Van quedar finalistes Gustavo Salazar en segon lloc i Ricardi González en tercer lloc. El concrus està proposat per la regidoria de Juventut i està dirigit a joves d'entre 12 i 30 anys.

El raper MC Zeik ha guanyat la primera edició de l’Alcoi Sona. La final va ser el dissabte 7 de maig a les 22 hores a l’Auditori Amando Blanquer (parc de la Zona Nord).

El guanyador MC Zeik és un artista local que s'obrí camí en la indústria de la música produint les seues instrumentals, escrivint les seues lletres i mesclant la seua música i la d'altres artistes. El premi aconseguit consisteix en la gravació CD en estudi professional del repertori interpretat al concert de la final i gravació de videoclip de la cançó guanyadora.

En segon lloc, va quedar Gustavo Salazar, El Pance, és un enginyer, músic guitarrista i productor nascut a Colòmbia, concretament a la ciutat de Santiago de Cali. Finalment, Ricardo González Moyano va ser el tercer classificat. Després d'estar en el grup Dinamitera d'Ibi com a bateria, va provar el que és tocar per diversió.  Ara, ja en solitari, tracta de continuar i compondre les seues pròpies cançons amb l'objectiu de gravar un disc amb les característiques que a ell li agraden, melodies pop amb un toc de distorsió en les guitarres.

Els tres participaran en un concert amb la resta de finalistes d’aquest Concurs organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquest és un concurs ideat per la regidoria de Joventut amb la intenció de fomentar la música en directe, i en concret de grups formats per joves d’entre 12 i 30 anys. El Mago Hugo va actuar com a dinamitzador d’aquest esdeveniment i també cal destacar la participació de l’alumnat i professorat del Departament de Modern de l’Escola Crescendo d’Alcoi. Van assistir prop de 100 persones.