El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El reciclatge continua en agost amb l'obra 'Fem i Desfem'

Actuació de l'obra 'Fem i Desfem' / La Dependent

El reciclatge és una de les accions que tant les persones com entitats de gran envergadura hauríem d'aplicar al dia a dia i intentar tornar el món al seu màxim esplendor.

Per això és important que dins de diferents àmbits tan tecnològics o artístics es vulga aplicar canvis dins de la nostra societat. Aquest és el cas de l'obra 'Fem i Desfem'. En aquesta ocasió la Mancomunitat de l'Alcoià, Comtat i Marina Alta està presentant l'obra ha estat de gira al voltant dels 21 municipis que la Mancomunitat treballa. I ara, en agost tenim l'oportunitat de vore l'obra en una gran quantitat de localitzacions com Benilloba, Penàguila, Benillup, Tollos, Quatretondeta i molts més municipis.

L'obra és per a tots els públics, i està protagonitzada per Rubén MiraConxi Doménech, sota la direcció de Pepa Miralles.

Sense dubte, un pla perfecte per tal d'amenitzar l'estiu. Si esteu interessats, vos deixem a la vostra disposició la llista de llocs i horaris que aniran visitant durant tot el mes d'agost i endavant.