El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El recomanA'M d'Andreu Valor: 'Soldats de Salamina' i 'The Man In The High Castle'

El músic i compositor ens obri les portes del seu estudi per a llançar-nos dues recomanacions ('Soldats de Salamina' i 'The Man In The High Castle') i una idea fonamental: la cultura i la distracció han acabat sent part fonamental de la nostra subsistència.

Seguim amb la nostra sèrie de recomanacions culturals, recomanA'M, amb les aportacions del cantautor contestà Andreu Valor. Aquest passat dissabte, precisament, Valor va llançar un nou videoclip del seu tema 'Ací em pariren', però tot i l'enfeinat que està, encara té temps per a dedicar a la literatura o a la ficció audiovisual.

Les seues dues recomanacions són 'Soldats de Salamina', de Javier Cercas, i 'The Man In The High Castle', una sèrie que es pot vore a Amazon Prime i que recrea la situació a què s'haguera enfrontat el món si els nazis hagueren guanyat la II Guerra Mundial.

A banda de seguir les seues recomanacions, no perdeu la pista a les xarxes socials d'Andreu Valor, ja que ha organitzat tota una gira de concerts en streaming que ha anomenat #CoronaVirusLiveMusic i que es podrà gaudir al seu canal de YouTube. Ja porta quatre concerts i el següent està previst per al pròxim dijous, 2 d'abril, a partir de les 19:30 hores de la vesprada.