El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El refugi d'animals de Muro i el servei de transport universitari. Els dos pilars dels pressupostos de la Mancomunitat per a 2019

També s'ha inclòs una dotació de 60 mil euros destinada a la dinamització turística als municipis que integren la Mancomunitat.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat ha aprovat els seus pressupostos per a l'any 2019 amb un total de 744.771?€. La partida més substanciosa d'aquests pressupostos és la dedicada al manteniment i gestió del refugi d'animals de Muro, la construcció del qual s'està ultimant. També destaca l'adjudicació del servei de transport universitari per 250.000 €.

Amb aquesta aprovació es mantindran tots els serveis que s’han oferit en 2018, així com un nou servei dirigit a la joventut, fruit d’un conveni signat entre la Mancomunitat i l’IVAJ. En matèria de promoció econòmica, la Mancomunitat continuarà oferint el servei d’inserció laboral per a persones en situació o risc d’exclusió social, Novaterra, així com el servei d’assessorament a empreses que es desenvolupa conjuntament amb el CEEI.

El servei d’igualtat i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives continuaran desenvolupant actuacions i plans per a tots els municipis. La partida d’accions culturals inclou noves edicions de les populars 'Jazz amb la Manco' i la 'Ruta de Contacontes'.