El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

El regidor contestà Iván Jover compartirà gerència de la Mancomunitat amb Arnaldo Dueñas

Iván Jover / AM

La designació de Jover tindrà lloc en el plenari que celebre la Mancomunitat l'11 de novembre.

Ja es coneixen les dues persones que ostentaran la gerència de la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat. A la designació d'Arnaldo Dueñas, anterior gerent de l'ens, se suma ara la del socialista Iván Jover; tots dos exerciran el càrrec a mitja jornada.

Iván Jover és l'actual regidor de Patrimoni, Cultura, Promoció Lingüística i Turisme a l'Ajuntament de Cocentaina pel Partit Socialista. La seua designació tindrà lloc en el plenari que celebre la Mancomunitat l'11 de novembre, així ho ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA el president de l'ens, Blas Calvo.

Recordem que el nom de la també regidora socialista Maria Eugenia Miguel Anduix s'havia plantejat inicialment per part dels socialistes per a ostentar el càrrec de gerència a jornada completa. La proposta va generar malestar entre els representants de Compromís a l'ens supramunicipal, els quals van ajornar fins en dos ocasions amb la seua absència la celebració del plenari on anava a constituir-se l'organigrama de la Mancomunitat.

Us deixem una entrevista gravada a Iván Jover poc després d'accedir al càrrec de regidor de Cocentaina.