El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El regidor de VOX va estar en Vistalegre i no acudeix per precaució a l'Ajuntament

David Abad ha explicat ARAMULTIMÈDIA que es troba bé i no té cap símptoma, però que tant per recomanació del partit com per no generar intranquil·litat, ha decidit treballar a distància els pròxims dies.

Un dels afectats per Coronavirus que hem conegut aquests dies és Ortega Smith, diputat per VOX al Congrés. Es dóna la circumstància que VOX va celebrar Assemblea General Ordinària el passat cap de setmana a Vistalegre. Però això va ser abans de conéixer el positiu d'Ortega Smith, així que ara el partit recomana als diputats i regidors que assistiren, que no acudisquen a les institucions pertinents i treballen des de casa.

Així ho ha fet David Abad, regidor de VOX a Alcoi, qui aquest mateix matí ha informat la resta de la corporació municipal que estaria disponible però a distància. Abad ha explicat ARAMULTIMÈDIA que es troba bé i o té cap símptoma. També diu que ha contactat amb emergències des d'on li han dit que si no té símptomes no cal que es faça les proves. David Abad diu que no està de quarantena en casa, però que ha decidit no acudir a l'Ajuntament per no generar situacions d'intranquil·litat, i per recomanació del partit.