El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El regidor Marcos Martínez proposa canvis i descomptes en les taxes per afavorir als alcoians

Marcos Martínez
  • Marcos Martínez: "Espere que el Govern Municipal siga sensible amb el benestar dels alcoians, accepte aquesta proposta i l'execute com més prompte millor perquè els seus efectes siguen beneficiosos ja l'any vinent”

Entre altres, proposa una reducció de l'IBI proporcional a la nova taxa del clavegueram, així com unificar al 5% totes les bonificacions

El Regidor no adscrit Marcos Martínez proposarà al Govern que reajuste l'IBI, ja que la taxa del clavegueram ja s'incloïa dins d'aquest impost i actualment es recapta com un nou impost. “Considere que seria just compensar d'alguna manera aquesta nova taxa amb la qual ens hem trobat tots els alcoians, i crec que aquesta seria una bona opció”, opina Martínez.

D'altra banda, el Regidor sol·licita que les actuals bonificacions per domiciliació unifiquen criteris, i es facen campanyes per a informar els alcoians d'aquesta possibilitat. “Actualment existeixen bonificacions del 5% i del 2% depenent dels terminis. Seria interessant unificar aquestes bonificacions al 5% en tots els casos, facilitant i incentivant d'aquesta manera el pagament de la ciutadania, així com el treball de l'administració”, explica l'edil.

“Sent conscient de les necessitats d'aquest Consistori i del que podria suposar per a les arques municipals, també entenc que és època de ser especialment sensible amb el moment socioeconòmic que travessem”, declara Martínez, qui conclou destacant que: "Espere que el Govern Municipal siga sensible amb el benestar dels alcoians, accepte aquesta proposta i l'execute com més prompte millor perquè els seus efectes siguen beneficiosos ja l'any vinent”.