El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El regidor no adscrit proposa incrementar el màxim d’ingressos per a accedir a les ajudes per pagar les taxes

Les ajudes han de donar-se  d’acord amb la situació energètica i econòmica en la qual es troba a la ciutadania, segons el regidor.

Marcos Marínez proposa que es revisen els barems i s'incremente el màxim d'ingresos anuals de 12.000€ per a poder accedir a les ajudes.

El regidor no adscrit planteja un increment del màxim d'ingressos per a accedir a aquestes ajudes d’acord amb la situació energètica i econòmica en la qual es troba a la ciutadania.

Marcos Martínez proposa al Govern un reajustament dels barems a seguir, barems que no es revisen des de fa alguns anys, com el màxim de 12.000,00€ d'ingressos anuals, que deixa fora  a molta gent que ho necessita.

“Considere que seria just compensar d'alguna manera aquesta crisi que patim, amb la qual ens hem trobat tots els alcoians, i crec que aquesta és una opció possible”, opina Martínez.

D'altra banda, el regidor recorda que això és un compromís adquirit per la regidora d'hisenda d'anteriors exercicis, ja que adaptar les bases o requisits comporta un treball i uns ajustos en els programes. “Espere que en aquesta ocasió es tinga en compte a l'hora d'elaborar les bases per al pròxim exercici. Confie que els compromisos es complisquen”, explica l'edil.

“Sent conscient de les necessitats d'aquest Consistori i del que podria suposar per a les arques municipals, també entenc que és època de ser especialment sensible amb el moment socioeconòmic que travessem”, conclou Martínez.