El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Reial Madrid ja està a Alcoi

Imatge facilitada per David Ponsoda.

L'encontre entre l'Alcoyano i el Reial Madrid serà aquest dimecres 20 a les 21h.

L’equip de Zinedine Zidane ha arribat a la ciutat i a pesar del dispositiu de seguretat i d’haver demanat que no s’apropés ningú, al voltant del Sercotel Ciutat d’Alcoi hi havia gent esperant veure als futbolistes.

L’autobús del Reial Madrid ha fet la seua entrada a la ciutat i lamentablement moltes persones han anat fins a l’hotel de concentració per aconseguir veure a algun dels seus ídols. Dos cotxes de policia escoltaven l’autobús i a peu de carrer diferents agents han insistit a dissoldre a la gent que s’ha aproximat fins allí.

Nombrosos vídeos ja estan corrent per les xarxes socials en els que pràcticament no es pot veure res perquè les llunes del vehicle són tintades. El transport dels jugadors a l’estadi municipal espera poder fer-se sense crear aglomeracions i sense que ningú pose en joc la seua salut (i la dels demés) per una foto

L'ajuntament té previst posar vigilància per tota la zona de El Collao i recorda que el partit es televisarà gratuïtament en una cadena nacional. Les autoritats demanen que la gent siga prudent, es quede en casa i complisca els horaris de mobilitat. Es pot gaudir del futbol i celebrar els triomfs de l'Alcoyano des del nostre propi saló sent responsables.