El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Reis Mags d’Orient passaran per Cocentaina en una Cavalcada que compta amb l’ajuda del Patronat del Sagrat Cor de Jesús

A la plaça del Pla, es farà també un mercat, algunes actuacions i alguna sorpresa perquè l’espera a l’hora per a poder veure el Patge es faça més amena

L'Emissari Reial arriba aquest 1 de gener per anunciar l'arribada de Ses Majestats, moment en que es podran donar les cartes.El 4 de gener entres les 18h i les 21h el Patge podrà ser visitat al Palau. La Calvalcada serà el 5 de gener a les 19h i arranca des de Passeig fins arribar al Pla.

Abans d’aquesta important cita, aquest 1 de gener, l’Emissari Reial baixarà pel Passeig del Comtat per a anunciar, amb el seu Ban Reial, l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Serà el dia en què els xiquets i les xiquetes podran anar a deixar les seues cartes plenes de desitjos als patges reials.

Seguidament, el dia 4 de gener, entre les sis de la vesprada i les nou de la nit, estarà el Patge dins del pati del Palau, mentrestant fora, a la plaça del Pla, es farà també un mercat, algunes actuacions i alguna sorpresa perquè l’espera a l’hora per a poder veure el Patge es faça més amena. Per tant, gràcies a l’esforç i al treball constant del Patronat, el Campament Reial estarà també el dia 4, un dia abans del que és habitual, ja que normalment està només el dia 5, el conegut com a Patge de les tres, a Santa Maria, al Salvador i també en alguns barris.

Finalment, el dia 5 serà la tan esperada Cavalcada a partir de les set de la vesprada, en la qual Ses Majestats els Reis Mags baixaran pel Passeig fins a arribar al Pla, on faran l’Adoració agenollats i entregaran els seus presents als Jesuset: or, encens i mirra. A l’acabar tocarà obrir els regals a cada casa. La Cavalcada ha estat organitzada amb ajuda del Patronat del Sagrat Cor de Jesús.

Important per a escriure la carta

És important destacar que cal escriure ben clarament el nom i els cognoms, com també l’adreça postal, perquè així els patges podran contestar més ràpidament totes i cadascuna de les cartes que els arriben.