El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El respecte als animals també s'inculca a través del telèfon mòbil

La campanya «Els animals: éssers vius» s’emmarca dins d’una de les propostes elegides als pressupostos participatius d'enguany, que amb una assignació pressupostària de 5.000 €.

Dins de la segona fase de la campanya «Els animals: éssers vius» s'han introduït codis QR en els cartells promocionals d'aquesta amb què accedir a una animació que ajude a inculcar el missatge de respecte als animals.

Aquesta acció s'unirà a la campanya anual anomenada "Promoció de la Salut dels animals de companyia en els centres educatius", un projecte que la Societat Protectora d'Animals i Plantes porta als centres educatius i associatius de la nostra ciutat.

La campanya «Els animals: éssers vius» pretén conscienciar a la ciutadania que les mascotes són una part més de la família. Per això s'empra un grafisme bàsic i amable amb què transmetre les responsabilitats, virtuts, avantatges i aportacions que proporcionen els animals en general, i les mascotes en particular.

Entre principis d'estiu i setembre es va realitzar la primera part de la campanya, centrada en la prevenció dels enverinaments mostrant un protocol d'actuació directa per a aquests casos.