El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Restaurant Sant Francesc 52 celebra la seua Jornada de la Cullera

El Restaurant de menjar tradicional amb toc creatiu proposa dues setmanes de plats de cullera amb propostes elaborades i típiques de la gastronomia alcoiana com la borreta, les calaveres en bufanda, làrròs caldós, així com aperitius tradicionals com la pericana o el formatge blanquet i postres apetitosos com la coca de poma o les rosquetes.

El Restaurant Sant Francesc 52 ha organitzat per tercer any la Jornada de la Cullera, que consisteix en oferir plats típics alcoians ‘de cullera’, calents, que acompanyen al temps fred de l’hivern per ajudar a entrar en calor.

Consulta els menús clicant ací

L’objectiu d’esta jornada, segons explica el cuiner David Sardin, és donar importància als plats de cullera tradicionals, que solen ser prou elaborats i que hui poques families tenen temps per poder fer en el dia a dia. Moltes vegades estos plats els elabora la iaia o la mare.

 

El Restaurant ofereix durant dues setmanes un seguit de plats com l’olleta, la borreta, el blat picat les calaveres en bufanda, l’arròs caldós, el putxero, etc. Sempre baix la seva proposta de cuina tradicional amb toc creatiu. Els aperitius també són de la zona: formatge blanquet o pericana, entre altres i la proposta de postres també amb un toc caser: coca de poma, rosquetes, etc. La compra dels productes per a la seua elaboració es fa al comerç de la ciutat.

El menú té un preu de 26€ amb beguda inclosa i per poder acudir es recomana reservar de forma prèvia. La resposta ha sigut molt bona en les anteriors ocasions i animen als alcoians a seguir participant i disfrutant de la gastronomia local.