El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Romeral ja té nova aula per als alumnes de 2 anys

Una inversió de 26.274 € ha fet possible que el CEIP El Romeral ja dispose d'una nova aula per a oferir classes als escolars de 2 anys. Les obres, finançades per l'Ajuntament d'Alcoi, han sigut necessàries pel fet que les 6 aules d'infantil del col·legi es trobaven ocupades per al present curs.

L'escolarització d'alumnes de dos anys es va començar a implementar en Alcoi a partir de l'any 2016, sent els col·legis El Romeral i Miguel Hernández els primers centres a acollir aquesta mena d'aules. El regidor d'Educació, Alberto Belda, apunta que la iniciativa "va començar de manera experimental i ara és una realitat, amb una ocupació del 100%, pel que moltes de les famílies interessades han quedat fora".

També recorda Belda que "Alcoi és de les ciutats de la Comunitat Valenciana amb més nombre de places educatives públiques en el tram de 0-3 anys, ja que compta amb les aules a les escoletes municipals: Zona Nord, Batoi i Jesuset, al centre públic de Conselleria del Partidor i amb les dues aules de 2 anys als centres de El Romeral i Miguel Hernández".

El regidor d'Educació visita la nova aula