El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Rotary crea una campanya per a donar aliments frescs a més de 30 famílies

Mercat de Sant Roc / Foto: Rotary Club Alcoy Font Roja

La Creu Roja i el Mercat de Sant Roc també posen el seu granet d'arena en aquesta campanya del Rotary Club Alcoi Font Roja

Més de 30 famílies d’Alcoi han accedit al projecte que ha posat en marxa el Rotary Club Alcoi Font Roja per fer arribar aliments frescs a famílies que estan tenint problemes econòmics a causa de la COVID-19.

La crisi econòmica que estem vivint ha provocat que moltes famílies estiguen passant moments molt delicats. El banc d’aliments de la Creu Roja proporciona a totes les persones que ho necessiten aliments no peribles. Però per poder garantir una alimentació saludable i completa, el Rotary Club Alcoi Font Roja ha iniciat una campanya en la qual ofereix aliments frescs a aquestes famílies.


La Creu Roja selecciona a les persones beneficiàries i el Rotary s’encarrega de donar-li’ls un val que poden bescanviar en les parades del Mercat de Sant Roc que s’han adherit a la campanya del Rotary Club Alcoy Font Roja. D’aquesta forma no sols d’ajuda als ciutadans a què tinguen accés a tota classe d’aliments, sinó que a més s’impulsa el comerç local i es fomenta l’economia d’Alcoi. Els vals proporcionats pel Club són mensuals i les quantitats estan calculades segons els membres de les famílies que vagen a fer-ne ús d’ells.


Aquesta campanya està finançada amb les aportacions recaptades durant la Setmana del Medi ambient celebrada en primavera, però si vols formar part del projecte del Rotary Club Alcoi Font Roja, hi ha vidrioles en les parades col·laboradores del Mercat de Sant Roc per fer donacions anònimes.