El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Saguntino no acredita ARAMULTIMÈDIA i no podem oferir-los el resum de l'Alcoyano

La millor notícia relacionada amb aquest assumpte, els 3 punts que s'emporta el Deportivo de Sagunt

El club valencià no ha autoritzat l'entrada de la càmera d'ARAMULTIMÈDIA que cada diumenge acosta als aficionats de l'Alcoyano el vídeo-resum del partit. El motiu del Saguntino, que "només accepten teles nacionals" i que "com l'Alcoyano va líder, no podem donar acreditacions a tots els mitjans".

La direcció d'ARAMULTIMÈDIA ha enviat diferents mails i ha parlat amb personal del club per intentar acreditar el diari digital informatiu de referència de les Comarques Centrals al partit que aquest migdia el Deportivo ha disputat en Sagunt. La negativa a facilitar l'entrada ha estat confirmada en dos correus diferents. En el primer, l'explicació del Sagunt té a veure amb la tria de cadenes de TV a les que sí que deixa passar, i que han de ser de 'tirada' nacional.

Una vegada aclarit per ARAMULTIMÈDIA que no som cap televisió i sí un diari comarcal que només pretén emetre MAI EN DIRECTE (per evitar que el club pense que poden perdre taquilla), des de secretaria de l'Atlètic Saguntí argumenten que, "com que l'Alcoyano és líder", tenen moltes sol·licituds d'acreditació i que no poden "donar-li-la a tots".El Saguntí parla d'un protocol intern on s'expliquen aquestes normes, un document que no hem trobat a la web d'aquest club.

És aquesta la raó per la que no podem oferir-los el VÍDEO resum del partit del Deportivo.

ARAMULTIMÈDIA desitja la prompta tornada del Deportivo a Segona B i que abandone les categories amateurs i no perda temps posant aquesta situació en mans de l'Associació de la premsa d'Alacant ni de la Federació Valenciana de Futbol per impedir l'accés a un mitjà de comunicació a exercir la seua faena.