El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Saguntino posa a prova a l'Alcoyano

La pròxima setmana és el derbi amb l'Ontinyent en El Collao

És una dels partits més complicats de tota la temporada. L'Atlético Saguntino es va adaptar molt bé a la categoria i aquest any ha començat amb força. De fet ara porta els mateixos punts que l'Alcoyano a la classificació. Galiana haurà de filar prim per tal de no perdre més abans de que concloga la primera volta. La zona de privilegi està a tir de pedra i cal trencar la ratxa de vora un mes sense conèixer la victòria. 

Posar l'accent en els arbitratges, tal vegada, no siga la millor forma d'encarar la realitat. No li falta a Galiana raó en determinades apreciacions, però no tot és culpa del jutge del partit. Està clar que a Mariano li van fer un penal de llibre la jornada anterior. I també és cert que l'equip blanquiblau suma més de 300 minuts sense vore porta. 

Cal recobrar la intensitat i millorar la definició, encara que el partit amb el Saguntino no siga propici per al joc de saló. Tot el contrari, l'herba artificial comporta molt de joc directe i parar atenció amb els balons dividits. Com sempre, l'estratègia és clau en un lloc com el Camp Nou de Morvedre. En tots aquests aspectes haurà de mostrar atenció el Deportivo. El Saguntino només ha perdut dos encontres aquesta temporada a casa: València Mestalla i Ontinyent. Això dóna una visió de la identitat dels de Guti.

Quant a l'infermeria, Ruso i Mario semblen descartats per dolències musculars. Alarcón, Cubero, Galas i Lino disposen de moltes opcions d'entrar, almenys, en la llista de convocats. Àlvaro, que no va estar present ni a les illes ni tampoc en l'enfrontament amb l'Atlètic Balears, sembla que podria tornar a la banqueta i ser un efectiu més per a Galiana. Per sanció, li han caigut quatre partits per l'expulsió del cap de setmana anterior, Mariano no jugarà ja fins el 2018. A més, es perd partits importants contra rivals del perfil de l'Ontinyent, Llagostera i Hèrcules