El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Sanatori Sant Jordi ara es dirà IMED Alcoi

El sanatori Sant Jordi, al carrer Oliver, ha estat adquirit per IMED Hospitales
El grup hospitalari invertirà 4 milions d'euros enguany per a renovar tant les instal·lacions com l'equipament

El grup hospitalari ha adquirit la clínica privada d'Alcoi, en la que invertirà un total de 4 milions d'euros per a "donar un nou impuls a l'oferta de sanitat privada en la ciutat". Està previst que les obres estiguen enllestides en setembre, i aleshores la clínica oferirà urgències 24 hores i 15 consultes externes, entre altres.

El grup IMED Hospitales ha anunciat l'adquisició de la clínica privada d'Alcoi, en la que invertirà un total de 4 milions d'euros enguany per a millorar tant les instal·lacions com l'equipament i que "s'adeqüe als estàndards de qualitat del grup". Segons les previsions del grup, les obres estaran finalitzades al mes de setembre, quan es farà també efectiu el canvi de nom i la clínica passarà a formar part de la xarxa IMED.

Des del grup IMED expliquen que "el sanatori de Sant Jordi és un centre amb una llarga trajectòria", però reconeix que tant les instal·lacions com l'equipament "requerien una modernització que ara nosaltres pretenem escometre". Quan estiguen acabades les obres, IMED vol oferir un centre amb 3.000 metres quadrats d'instal·lacions on hi haurà 15 consultes externes, 2 quiròfans, 20 habitacions, servei d'urgències 24 hores i àrea de diagnòstic per imatge "totalment equipada amb tecnologia d'última generació". Una inversió amb la qual volen "donar un nou impuls a l'oferta de sanitat privada en la ciutat d'Alcoi i la seua comarca".

IMED ha anunciat aquesta adquisició i també la del centre mèdic Gandia, a la Safor. Assegura que amb aquestes dos compres es consolida com el grup amb major implantació al llevant peninsular. IMED ja compta amb hospitals en Benidorm, Elx i València, a més de policlíniques a Teulada i Torrevella. Ángel Gomez, conseller delegat d'IMED assegura que "hem passat en menys de 15 anys de tindre un hospital en Benidorm, a disposar d'una xarxa assistencial amb 7 centres sanitaris, més de 1.000 empleats i 400 col·laboradors professionals externs". Per al 2018 estudien la possibilitat d'eixir fora de la Comunitat Valenciana, amb la compra d'un centre de radioteràpia a la ciutat de Múrcia.