El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

El Secretari Autonòmic d'Educació vol accelerar tots el tràmits de la unificació de l'escola Sant Joan Bosco

Reunió Unificació/Ajuntament de Cocentaina

L'objectiu es que aquest projecte siga aprovat abans d'agost

Miquel Soler, Secretari Autonòmic, es va reunir amb l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i la directora de l'escola de Sant Joan Bosco per a tractar l'unificació del l'escola.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i la directora de l'escola de Sant Joan Bosco s'han reunit per part del Secretari Autonòmic d'Eduació i Investigació, Miquel Soler, per a fer el Pla d'Edificant per a portar endavant la unificació de l'escola. També van assistir un representant del Consell Escolar del Bosco i la tècnica municipal que està realitzant la tramitació del projecte.

L'objectiu principal de Miquel Soler és accelerar tot el procediment per tal d'aprovar les competències provisionals a juliol, tancant així tot el procés amb Conselleria abans d'agost, i que siga l'entitat contestana qui comence amb la feina administrativa.

Segons el Secretari Autonòmic, la unificació valorada en 6.000.000 d'euros "la pagarà íntegrament Conselleria" i que "el Pla Edificant està generant una actuació de col·laboració entre la Generalitat i els ajuntaments molt bona, es demostra que els ajuntaments que es mouen prompte i ho fan bé tenen més possibilitats d'aconseguir que els alumnes tinguen unes instal·lacions com es mereixen".

A la reunió també s'ha tractat "entrebancs polítics" amb els que s'estava trobant i la preocupació de la comunitat per la falta d'acord dels dos partits que van votar en contra de la delegació de competències per a la unificació del Bosco, i també respecte el tema de la instal·lació de l'ascensor al col·legi Real Blanc, que comptara amb una inversió de 52.000 euros, que també es farà càrrec Conselleria.