El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Secretari Autonòmic d'Educació vol accelerar tots el tràmits de la unificació de l'escola Sant Joan Bosco

Reunió Unificació/Ajuntament de Cocentaina

L'objectiu es que aquest projecte siga aprovat abans d'agost

Miquel Soler, Secretari Autonòmic, es va reunir amb l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i la directora de l'escola de Sant Joan Bosco per a tractar l'unificació del l'escola.

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i la directora de l'escola de Sant Joan Bosco s'han reunit per part del Secretari Autonòmic d'Eduació i Investigació, Miquel Soler, per a fer el Pla d'Edificant per a portar endavant la unificació de l'escola. També van assistir un representant del Consell Escolar del Bosco i la tècnica municipal que està realitzant la tramitació del projecte.

L'objectiu principal de Miquel Soler és accelerar tot el procediment per tal d'aprovar les competències provisionals a juliol, tancant així tot el procés amb Conselleria abans d'agost, i que siga l'entitat contestana qui comence amb la feina administrativa.

Segons el Secretari Autonòmic, la unificació valorada en 6.000.000 d'euros "la pagarà íntegrament Conselleria" i que "el Pla Edificant està generant una actuació de col·laboració entre la Generalitat i els ajuntaments molt bona, es demostra que els ajuntaments que es mouen prompte i ho fan bé tenen més possibilitats d'aconseguir que els alumnes tinguen unes instal·lacions com es mereixen".

A la reunió també s'ha tractat "entrebancs polítics" amb els que s'estava trobant i la preocupació de la comunitat per la falta d'acord dels dos partits que van votar en contra de la delegació de competències per a la unificació del Bosco, i també respecte el tema de la instal·lació de l'ascensor al col·legi Real Blanc, que comptara amb una inversió de 52.000 euros, que també es farà càrrec Conselleria.