El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El segon cap de setmana de la Fira de Cocentaina compta amb major espai expositiu

La zona de food trucks i les atraccions seguixen este cap de setmana

Del 5 al 7 de novembre se celebra la segona convocatòria de la Fira de Tots Sants. Tot el públic que acudisca a la vila Comtal podrà gaudir d'una major superfície expositiva (70.500 m²) en la qual es donaran cita dues dels grans potencials comercials del certamen, l'automoció i maquinària industrial i els productes típics d'alimentació i Denominació d'Origen.

El Passeig del Comtat i l'Avinguda País Valencià seran les dues vies en les quals es concentraran les exposicions de vehicles i maquinària, que comptaran amb més metres expositius per parcel·la i més productes en cadascun d'ells, de manera que els visitants puguen accedir a ells còmodament i sense aglomeracions.

D’altra banda, el sector agroalimentari estarà situat en les places del Pla i Venerable Escuder així com als carrers Jaume I i Sant Francesc. En aquests espais es podran trobar embotits, salaons, formatges, dolços, dàtils, fruita seca i altres productes típics del certamen.

La zona de food trucks també continuarà activa perquè es puguen compartir les diverses especialitats gastronòmiques amb familiars i amics. Així com les atraccions per asl menuts.

La música en valencià també és present en l'agenda d'espectacles de la mà de Dani Miquel que amb el seu espectacle “Desfem” mostrarà als presents el seu repertori musical. Serà el diumenge, 7 de novembre, a les 12.00 hores, en el Pati d'Armes del Palau Comtal. Les entrades als espectacles s'han de sol·licitar de manera gratuïta en la web www.entrades.cocentaina.es.

Les exposicions, excepte els Bonsais, que componen l'oferta cultural d'aquesta edició, situades al Palau Comtal, el Patronat Cor de Jesús (Plaça Mossèn Raduan) i la Ruta d’Art Local, on els artistes mostren al públic els seus tallers, continuaran obertes en horari de 10.00 a 22.00 hores.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina posarà fi a la seua 675 edició, amb una cloenda que es durà a terme el diumenge, 7 de novembre,  a les 18.30 hores, a les pistes esportives de l'Institut Pare Arques de la localitat, de la mà del grup Dimonis Rafolins de L'Alqueria d'Asnar oferiran la seua representació, El Somni de Posidó. Es tracta d’un  espectacle de carrer de gran format, on es combina la pirotècnia, teatre, música, llum, dansa, estructures de gran forma i efectes piromusicals. L’entrada és gratuïta i cal reserva prèvia (la pot fer ací).