El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Seminari de Creació d’Empreses d’Alcoi ofereix el curs de Posicionament Web

El Seminari de Creació d’Empreses d’Alcoi ofereix el curs de Posicionament Web / CEEI
El curs serà el 21 de febrer, de 9,30 a 14,30 i de 16,00 a 19,00 en CEEI

El 21 de febrer en el CEEI d’Alcoi, s’impartirà el curs de Posicionament Web per aprendre com funciona un cercador i les tècniques bàsiques del posicionament.

Si t’interessa el món d’Internet, el CEEI d'Alcoi, ofereix un curs en Posicionament Web, per aprendre com funciona un cercador i les tècniques bàsiques del posicionament en cercadors que és ser el punt de partida per a començar a treballar el lloc web d’una empresa.

Aquest curs tindrà lloc el 21 de febrer, de 9,30 a 14,30 i de 16,00 a 19,00 en CEEI i les places són limitades, un total de 25 alumnes.

El curs està dirigit a professionals de marketing i comunicació offline, pimes que vulguen incorporar estratègies de màrqueting online, autònoms i persones interessades en la visibilitat de la seua pàgina web i emprenedors.

A més el temari és molt complet i comprendrà: la funcionalitat d’un cercador: sistemes de recuperació de l'informació, què és el SEO?, Introducció a l'estudi de paraules clau, Factors SEO on-page, factors SEO off-page, principals algorismes de penalització en Google, mesurament del tràfic orgànic amb Google Analytics…

La matrícula són 99 € i el que cal fer és: Fer la preinscripció en la part superior d'aquesta pàgina (http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=14&n=13064) i enviar un mail amb el concepte W6 a: formacion@ceei.net i t'enviaran els passos a seguir.