El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El sènior Femení del Nou Bàsquet Alcoi ascendeix a Primera Divisió Nacional

Sènior Femení Nou Bàsquet Alcoi / PST Fotografia

Lirios Rovira, Directora Esportiva, explica que: "Tenim molta il·lusió per competir en Primera Nacional. Contem amb un conjunt de qualitat i ambició que combina gent amb experiència i joves amb ganes de millorar. A més, tenim un equip junior que ve per darrere amb molta força i segur que les seues jugadores ens ajuden en més d'un partit"

El conjunt dirigit per Lirios Rovira i Toni Aracil competirà en la tercera categoria del bàsquet femení, després de la Lliga Femenina i la Lliga Femenina 2

Aquest ascens l'han aconseguit després de quedar campiones en la primera fase de la temporada passada. D'aquesta manera, es van assegurar el disputar la fase de campionats, que va ser ajornada a causa de la Covid-19. Amb aquest atípic fet, la Federació de Bàsquet ha decidit reestructurar les lligues i augmentar en un grup la categoria de Primera Nacional i, gràcies a la bona classificació del conjunt alcoià, el club va sol·licitar la plaça que finalment li ha estat adjudicada. 

L'equip continuarà sent entrenat per Lirios Rovira i Toni Aracil i, començaran la pretemporada la pròxima setmana. A falta d'algun fitxatge, la plantilla estarà conformada per Almudena Tárraga, Laura Hernández, Ariadna GarcíaMaría Colomina, Ana Pedrós, que torna després de la seua maternitat, Cintia Cantó i, Maria Cantó, que ascendeix de l'equip júnior. Les baixes són: Aroa Crespo, Lidia Coderech, Júlia Barceló i Alba Llagostera.

La Direcció Esportiva continua treballant per aconseguir el fitxatge d'un parell de jugadores de les nostres comarques amb experiència i qualitat que ajudaran a competir en la nova categoria.

Lirios Rovira, Directora Esportiva, explica que: "Tenim molta il·lusió per competir en Primera Nacional. Contem amb un conjunt de qualitat i ambició que combina gent amb experiència i joves amb ganes de millorar. A més, tenim un equip junior que ve per darrere amb molta força i segur que les seues jugadores ens ajuden en més d'un partit".