El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El senior femení del Nou Bàsquet Alcoi torna a la senda de la victòria

Senior femení

Aquest cap de setmana han tornat a jugar la gran majoria dels equips del NB Alcoi i els seniors han obtingut bons resultats

L’equip senior femení ha tornat a guanyar, aquesta vegada en una pista difícil com és la del Manises. El partit va ser molt competit durant els 40 minuts, però finalment la victòria va ser pel NB Alcoi amb un resultat de 39 a 48. Amb aquest triomf, l’equip alcoià continua en la part alta de la classificació.
Pel que fa a l’equip senior masculí autonòmic, també es va retrobar amb la victòria davant l’UPB Gandia, el conjunt dirigit per Robert Sanchis va realitzar un partit molt seriós tant en defensa com en atac. Amb l’actitut mostrada durant tot l’encontre aquest equip donarà moltes alegries al club en la segona volta. El resultat final va ser de 42 a 62.
El junior femení tambe va aconseguir guanyar i està donant la cara en tots els partits que està disputant. El cadet masculí Nou Bàsquet Alcoi San Vicente de Paúl i l’infantil femení Nou Bàsquet Alcoi Apacesco son líders invictes.
Cal destacar també el progrés de l’infantil masculí taronja i la victòria del femení Nou Bàsquet Alcoi San Vicente de Paúl.