El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Sent-me 2018 de Cocentaina tanca amb un èxit rotund

Sente-me 2018 Cocentaina/Fotografies d'Agrupació Fotogràfica Contestana

El Sent-me Cocentaina 2018 tanca les seues portes amb un gran èxit, concerts, espectacle, esdeveniments increïbles i molta música han sigut necessaris perquè tota aquesta edició triomfara.

El Sent-me 2018 tanca amb un èxit rotund i que ha tingut lloc durant el 16 i 21 de juliol amb quasi 300 alumnes, músics, professors i artistes. Ja es celebra des de 2014, i encara faltara molt més per vore. Amb la direcció d'Ignacio García-Vidal, aquest any se li ha donat molta importància tant a l'aprenentatge tècnic instrumental dels joves com al seu creixement global, com socialitzar, la convivència, cooperació i més.

Centenars d'alumnes d'altres ciutats i localitats han vingut per a aprendre del món de la música al costat de professionals. També s'han realitzat 9 concerts en diferents llocs que han arribat a acollir a 3.000 persones i inclús un esdeveniment històric al monument arquitectònic contestà que vas ser visitat per quasi 800 persones. ARAMULTIMÈDIA recorda que algunes de les actuacions  o esdeveniments han sigut gravats i fotografiats, com la 9a Simfonia Coral de L.V. Beethoven o un espectacle de sarsuela i guinyols realitzat per la companyia 'Zarzuguiñol'.

A més a més, el Sent-me 2018 va celebrar el seu tancament de la 5a edició amb un concert increïble el passat 21 de juliol. Sense cap dubte, el Sent-me ja és d'assistència obligatòria com a Festival de música clàssica.