El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

El Sent-me 2019 finalitza amb exit el seu 'Concertaina'

El Sent-me finalitza amb el 'Concertaina', on els més xicotets representen i interpreten l'obra 'En un mercado persa' d'Albert Ketellbey.

Cocentaina s'acomiada de la música del Sent-me 2019 amb l'última activitat del programa, el 'Concertaina', un esdeveniment on pares i mares han pogut gaudir d'un espectacle realitzat pels més xicotets, en el que han demostrat tot el que han aprés durant el Sent-me d'aquest any.

I es que ha sigut una marea d'emocions, concerts i espectacles on la música era la principal protagonista, però també on la formació de músics ha sigut vital per a què tot fóra increïble.

Per això des de ARAMULTIMEDIA hem tingut el plaer de vore part de l'obra 'En un mercado persa' d'Albert Ketellbey i conèixer un poc el treball que hi ha hagut darrere per part de tot l'equip musical. El teniu tot al vídeo.