El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Serelles CFS presenta a tots els seus equips i conclou la nit en una victòria (6-0)

Presentació Serelles CFS
  • La presentació va donar pas a l'últim partit de la primera volta del primer equip de 3a divisió, que va acabar amb una golejada davant l'Aspe (6-0).

Dissabte passat 28 de gener va tindre lloc la presentació oficial de tots els equips que conformen el club del Serelles. Una Festa del Futbol Sala, que va complementar el primer equip de 3a divisió amb una golejada a l'Aspe (6-0).

El Serelles CFS va omplir el pavelló A del poliesportiu Francisco Laporta amb la presentació oficial dels seus equips. L'històric club, que compta amb més de 40 anys d'antiguitat, continua augmentant i, any rere any són més els esportistes que se sumen a ell.

Els equips del Serelles CFS es van reunir el dissabte 28 de gener per a presentar-se públicament i poder capturar una foto històrica. El club compta amb 30 equips i tots ells van acudir a la important cita.

La presentació va donar pas a l'últim partit de la primera volta del primer equip de 3a divisió, que va acabar amb una golejada davant l'Aspe (6-0). Sens dubte, una forma per a acabar en gran la important jornada del Serelles CFS.