El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Serpis anima la lliga

L'Estrella Roja segueix primer / AM
LLIGA LOCAL FUTBOL SALA ALCOI

Es va imposar per 3 a 4 a l'Estrella Roja que d'haver guanyat haguera pegat un colp damunt la taula. Ara la lliga està més oberta que mai als darrers any i pot passar de tot

El Serpis es va reposar de la derrota al darrer partit contra el Sant Roc i va vèncer al líder, l'Estrella Roja per 3 a 4, aquest partit va ser diferent al de la primera jornada on encara no tenien porter. Van arribar a anar guanyant per 1 a 4, però finalment l'equip banc i roig va reduir diferències.
Ara encapçala la classificació l'Estrella Roja amb 27 punts, seguit del Serpis amb 25 i el Sant Roc amb 22, amb un partit menys.

La resta de resultats a primera van ser: Santa Ana 2 - La Salle 7, Mudejàrs 4 - Maroc 8 i Santa Rosa 2 - Vidal 6. El Craiova no es va presentar al partit que tenia que jugar contra l'AS.

A segona els Alcodians segueixen amb tots els partits guanyats, perseguits per el Bar Bahía que tan sols ha perdut dos punts en un empat, aquesta setmana s'enfrontaran a un duel que pot definir la lliga.

Al document adjunt podeu descarregar tots els resultats i classificacions, encara que no han inclòs el resultat de l'Estrella Roja 3 - 4 Serpis.