El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

El servei d'autobús urbà serà gratuït a partir d'aquest dijous

S'apliquen també canvis en l'accés als autobusos. L'entrada als vehicles es farà per la porta central i no es podrà accedir a la part del conductor.

Des d'aquest dijous 26 de març el transport públic en Alcoi serà gratuït per a tots els usuaris. Mesura excepcional davant la crisi sanitària actual.

S'apliquen també canvis en l'accés als autobusos. L'entrada als vehicles es farà per la porta central i no es podrà accedir a la part del conductor. D’aquesta manera, asseguren des de l'Ajuntament, "es dóna més seguretat tant als treballadors com als usuaris del transport". Igualment es continuaran desinfectant els vehicles i els viatgers hauran de seguir guardant la distància de seguretat d’entre 1 i 2 metres entre persones. Quan al sector dels taxistes, s'estan higienitzant tots els vehicles, i a més s'ha instaurat un servei de torns setmanals de 4 taxistes.

Tasques de desinfecció en un taxi / Ajuntament d'Alcoi