El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El servei d’autobusos a la Font Roja torna a ampliar el seu servei durant 6 mesos

El servei d’autobusos a la Font Roja torna a ampliar el seu servei durant 6 mesos / ARA
El servei ampliat ja es pot gaudir i tots els diumenges hi haurà tres eixides diferents

En els 6 mesos que hi ha bon temps, l’Ajuntament d’Alcoi torna a ampliar el servei d’autobusos a la Font Roja, tots els diumenges, amb tres eixides diferents: a les 9, 11,30 i 13 hores.

L'Ajuntament enceta el servei d’autobús fins a la Font Roja i serà tots els diumenges, amb tres eixides diferents: a les 9, 11,30 i 13 hores, durant 6 mesos, fins al 28 d’octubre, i per a tornar, s'efectuaran tres eixides des de la Font Roja a les 9.35, 12.05 i a les 13.35 hores

Les parades seran les mateixes fins ara fins al Cementeri però en aquests tres horaris, la línia es perllonga fins al paratge natural. El bitllet té el mateix preu que un viatge urbà.

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, diu que “sabem que el servei d'autobús fins a un dels paratges més estimats i visitat pels alcoians és important per a molts ciutadans. Després de la bona resposta que va tindre la iniciativa l’any passat, aquest any hem decidit tornar a ampliar-lo perquè el puguen gaudir des de maig fins a finals d'octubre aprofitant els mesos de més llum i bones temperatures. Crec que és un al·licient més per a gaudir de la Font Roja"