El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El servei ticketalcoi promociona 1.375 esdeveniments durant 2018

El regidor de Cultura, Raül Llopis, accedeix al serveri ticketalcoi.

D'aquest nombre de visites, la majoria estan concentrades en edats de 35-44 anys.

La plataforma de venda d'entrades i agenda cultural d'Alcoi ha rebut al voltant de 400.000 visites en 2018, totes les quals han pogut accedir a una oferta de 1.375 esdeveniments i productes turístics inclosos en el web. Aquestes xifres han permés a 'ticketalcoi' guanyar el premi SICTED al Millor Projecte d'Adaptació de la Destinació a les Noves Tecnologies 2019.

D'aquest nombre de visites, la majoria estan concentrades en edats de 35-44 anys en primer lloc, de 25 a 34 anys en segon lloc i de 45 a 54 anys en tercer lloc. A més, les mateixes estadístiques revelen que el 56% de les visites s'han realitzat a través de dispositius mòbils i el 35% a través d'ordinador.

En relació a la procedència dels usuaris, el 95% són valencians i espanyols (en aquest ordre: Alcoi, València, Alacant, Barcelona, Madrid, Benidorm, Ibi, Elx i Sevilla); li segueixen amb un 1,05% estatunidencs, francesos (0,30%), britànics (0,26%), canadencs (0,25%), peruans (0,24%), ucraïnesos (0,21%), brasilers (0,18) i de nacionalitat índia (0,18%).

Premis SICTED

El premi concedit reconeix la importància de la creació d'una plataforma digital que permet impulsar la promoció i comercialització del calendari anual d'activitats i esdeveniments que tenen lloc en la capital de la comarca de l'Alcoià, a la província d'Alacant.

A més, premia el caràcter innovador i la idoneïtat de comptar amb una eina digital que permet conjuminar la promoció i comercialització dels productes i recursos turístics d'Alcoi, oferint de forma visual i interactiva tota l'agenda anual d'activitats culturals, esportives, turístiques, econòmiques i festives que ofereix la ciutat de tots els seus visitants.