El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El servei 'TicketAlcoi' rep una menció com a model d'ús de noves tecnologies en la promoció turística

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, a l'edició 2018 de FITUR.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 25 de gener de 2019, a les 14.15 hores en l'estand de Turespaña de FITUR.

El portal de venda on-line ha aconseguit un reconeixement en els premis del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en destinacions (SICTED). D'aquesta manera 'TicketAlcoi' és premiat com a model d'iniciativa col·lectiva per a la millora de la qualitat integral de la destinació.

És la segona ocasió en la qual Alcoi rep una menció d'aquesta mena, tot després que en 2016 la ciutat fóra guardonada pel projecte de creació d'una zona wifi per a visitants a l'oficina de turisme. En la present edició el reconeixement ve donat per la implantació d'una agenda d'esdeveniments única de la ciutat. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 25 de gener de 2019, a les 14.15 hores en l'estand de Turespaña de FITUR.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha recordat altres avanços en el camp de les tecnologies que s'han fet des de l'Ajuntament, com "la digitalització de l'arxiu municipal en la plataforma BIVIA, i ara aquesta agenda que naix d'una reivindicació històrica per part de molts sectors socials de la ciutat, i també el turístic, qui ho va plantejar formalment en 2017".

'TicketAlcoi'

És l'agenda comuna de la ciutat que barreja activitats de tota mena, culturals, turístiques o museus. On els ciutadans i visitants poden consultar tot el que es fa a la ciutat, tant si és gratuït com si s'han d'adquirir en línia les seues entrades. L'agenda inclou les activitats institucionals organitzades per l'Ajuntament però també totes les activitats de les entitats de la ciutat, empreses i associacions que participen del portal.