El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA

El show ha de continuar

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA

Matinal de diumenge al Collao, el solet, la fresqueta, suportable, i les entrades/loteria ens vam fer tindre una de les millors entrades de la temporada. L'equip guanyà per la mínima, el partit no va ser vistós, encara que en defensa dels jugadors i el "míster", hem d'adonar-se que el quadre alcoianista arrossegava un bon nombre de baixes, inclosa la del nou fitxatge blanquiblau, Pau Bosch (el central català fa dos setmanes que està en Alcoi, però sorprenentment, no ha pogut jugar este partit per problemes burocràtics...).

Matinal de diumenge al Collao, el solet, la fresqueta suportable, i les entrades/loteria ens vam fer tindre una de les millors entrades de la temporada. L'equip guanyà per la mínima, el partit no va ser vistós, encara que en defensa dels jugadors i el "míster", hem d'adonar-se que el quadre alcoianista arrossegava un bon nombre de baixes, inclosa la del nou fitxatge blanquiblau, Pau Bosch (el central català fa dos setmanes que està en Alcoi, però sorprenentment, no ha pogut jugar este partit per problemes burocràtics...).

Ni el canvi a la porteria, tranquil i segur Bañuz, ni la reincorporació de Mario Fuentes a l'eix de la defensa, ni la falta de Miranda a la medul·lar (Arques cada vegada es desenvolupa millor al mig del camp). A tot açò sumeu-li les cinc o sis ocasions clares que van errar els nostres jugadors i no oblideu l'única ocasió de l'equip balear, l'un contra un de Sebastià Sastre que trau en els peus el porter. Amb tot això encara podem donar gràcies, si transformen eixa ocasió, ens empaten i ens deixen a les vora 3.000 persones amb "cara de bobos".

De segur que si continuem guanyant a casa, i rascant algun puntet a domicili, l'objectiu de la promoció està cada vegada més a l'abast.

Donar-li les gràcies a Jorge Devesa, el "gran capità" s'acomiada de nosaltres després de huit anys d'encomiable treball, molta sort i continua gaudint la resta de la teua vida futbolística.

Moral, victòria i plisplayoff