El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El sindicat de la policia local alerta de la "desaparició" del regidor Raül Llopis

Protesta de policies locals al plenari municipal / Foto d'arxiu

Els sindicats integrants de la Plataforma de la Policia Local d'Alcoi han denunciat "la falta total d'interés" del regidor de Seguretat Ciutadana d'Alcoi, Raül Llopis, per la situació que afecta el cos policial.

A través d'una nota de premsa asseguren que el regidor no s'ha personat en cap de les reunions mantingudes per a negociar les diferents reivindicacions efectuades del col·lectiu de la Policia Local. A més, encara que el regidor té l'obligació de convocar el Consell de Policia Local, ja serien dues les ocasions en què s'hauria negat a convocar-lo a pesar de les sol·licituds dels sindicats. Les tres organitzacions que signen l'escrit són el Sindicat de Policies i Bombers (SPPLB), la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), i el Sindicat de Policies Locals (SIPOL).

"Com a regidor de l'àrea hauria de vetllar per la seguretat en la prestació del servei dels membres del cos policial", així com pel "compliment dels acords adoptats en el marc de la Mesa General de Negociacions en matèria pressupostària referents a la Policia Local" asseguren al comunicat. El regidor es troba "absent i desaparegut", sent incapaç segons els sindicats d'assumir "el seu compromís i obligacions".