El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El sobrecalfament de l'aire condicionat, la causa del xicotet incendi del Teatre Principal

Bombers actuant / J. Jornet

Segons el regidor, Raül Llopis, per sort "no hi havia ningú a la instal·lació"

Cap a les 20 h d'aquest dilluns 22 de juliol s'ha originat un foc a l'interior del Teatre Principal d'Alcoi. Segons ha informat a ARAMULTIMÈDIA el regidor de Cultura, Raül Llopis, la causa ha sigut el "sobrecalfament de l'aire condicionat" que s'ha originat "en un quadre de llum al costat de màquines de refrigeració".

Per sort tot ha quedat en un esglai i en un xicotet incendi. L'interior del Teatre Principal d'Alcoi ha patit un incendi en el qual segons Raül Llopis "no s'han vist flames" i "no ha ocasionat ningun mal estructural i no ha afectat res més". Durant el moment de l'incendi, "no hi havia ningú a la instal·lació", segons Llopis. Una hora després, ja està controlat gràcies a la ràpida actuació dels bombers.

Segons alguns testimonis que estaven a la Plaça de Dins, afirmen que l'olor a fum era molt forta.

Llopis assegura qu"en mesura de prevenció desconnectaran absolutament tot el sistema elèctric per a demà procedir a fer una revisió de tota la instal·lació per veure quin risc hi ha i les coses que s'han de reparar". A més assegura que "volem saber si la instal·lació del teatre es pot utilitzar sense cap problema".