El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El socialista Saül Jordá, nou alcalde de Benilloba amb el suport del PP

El govern benillober s'ha configurat amb 2 regidors socialistes, 2 populars i 3 de l'Agrupació d'Electors Independent de Benilloba. Saül Botella ha sigut alcalde per 4 vots a 3.

Dissabte 15 de juny es configuraren tots els nous ajuntaments de les nostres comarques i a poc a poc desgranem els resultats en cadascun dels pobles. I en Benilloba, el nou alcalde és el socialista Saül Jordà, que substitueix a Anna Dèlia, de Compromís, que en aquesta ocasió no s'ha presentat.

En el ple d'investidura prengueren possessió tots els nous regidors. Pel PSOE Saül Jordà i José Ramón Martí. Pel Partit Popular María Isabel Alcazar i Victoria Rodríguez. I per l'Agrupació d'Electors Independents Juan García Quiñonero, Rodrigo Borrell i Jesús Ramón Benavent.

Després s'ha produït la votació a alcalde, on el candidat dels socialistes ha rebut 4 vots, enfront dels tres que ha rebut García Quñonero, el candidat de l'Agrupació Independent. Així les coses, el nou alcalde és el candidat del PSOE, Saül Jordá.

El primer que ha fet el nou alcalde en acabar la sessió d'investidura ha sigut reunir-se en l'alcaldessa eixint, Anna Dèlia, "per acordar el traspàs de poders i posar al dia al nou màxim responsable de l'Ajuntament de totes aquelles qüestions que afecten el consistori".