El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El solar del Carrer Cid d’Alcoi ja no serà aparcament públic i l’Ajuntament ja busca una alternativa

Imatge facilitada per l'Ajuntament d'Alcoi

En el solar del Cid caben poc més de 30 vehicles.

L’Ajuntament d’Alcoi ja busca alternatives per estacionar vehicles després de conèixer que a partir de l’1 de març ja no es podrà aparcar al solar habilitat al Carrer Cid. El propietari d’aquest solar ha decidit habilitar-lo com aparcament privat i el consistori ja busca alternatives. En aquest solar caben poc més de 30 vehicles.

Cal recordar que tal com es va anunciar l’any 2018 aquest solar privat es va facilitar temporalment per compensar la pèrdua d’aparcaments per les obres en el carrer Entença i que l’Ajuntament seguiria treballant per habilitar aparcaments públics en tots els barris.


L’Ajuntament recorda que en la zona de l'esplanada de la Via, dalt del carrer Perú, es van adequar solars aconseguint 63 places d'aparcament, 22 de les quals estan en un solar asfaltat. També es va treballar al carrer Els Llençols, amb l'adequació d'un solar en el qual es van obtenir 43 places d'estacionament.


Maria Baca, regidora de Patrimoni, indica que “treballem per aconseguir places d’aparcament públiques no només en aquesta zona, en tota la ciutat. Lamentem aquesta pèrdua, però com ja vam anunciar es tractava d’un aparcament temporal que en principi anava a estar mentre duraren les obres i ha estat 3 anys més. Mentre hem habilitat diferents solars als barris i ho seguirem fent”.