El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El sorteig del Trofeu Filaes d'Alcoi serà el 12 de març

Reunió / Ajuntament

Les modalitats seran futbol sala sènior i aleví, futbol 7 veterans i juvenil, futbol 8 infantil i cadet, bàsquet, petanca, cross, tenis taula, crossfit, pàdel, raspall i ciclisme BTT.

El 10 i 11 d'abril, divendres i dissabte sant, se celebrarà un any més el Trofeu Filaes, cita ineludible per al món fester. Per conéixer alguns detalls s'ha celebrat la primera reunió entre representants de filaes, ASJ i Centre d'Esports. La segona reunió correspondrà al sorteig, que serà el 12 de Març al Centre d'Esports, ubicat dins del Complexe Esportiu Eduardo Latorre.

En la primera reunió, s'han tractat temes diversos relacionats amb les diferents modalitats que durant aquests dos dies conjugaran esport i festa. Les modalitats seran futbol sala sènior i aleví, futbol 7 veterans i juvenil, futbol 8 infantil i cadet, bàsquet, petanca, cross, tenis taula, crossfit, pàdel, raspall i ciclisme BTT.

A la sessió també s'ha parlat dels reglaments de les competicions i de seues les novetats. Cal destacar com a principal novetat que la cursa BTT es durà endavant en el circuit del Mas de la Safranera també variarà el circuit de cros a causa de les obres d’ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta.


A més s'ha acordat, després de barallar diverses opcions, que el pàdel es dispute en Urban Padesport perquè les filaes ho prefereixen allí en estar més prop del poliesportiu. Així mateix es va donar a conéixer el cartell que anunciarà l'esdeveniment i que un any més ha sigut elaborat per Juan Climent.