El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El talent es troba al Fòrum d'Ocupació del Campus d'Alcoi de la UPV

30 empreses de tota la Comunitat Valenciana han arreplegat currículums de graduats al campus alcoià.

El Campus d'Alcoi de la UPV ha acollit la 21 edició del Fòrum d'Ocupació, on empreses de tota la Comunitat Valenciana presenten la seua oferta i poden conéixer als graduats del campus, a la recerca de noves i valuoses incorporacions al seu negoci.

Han participat 30 empreses valencianes, i la jornada ha comptat amb diverses activitats com un joc de rol per a la captació de talent, organitzat per Despertalia; o animació amb el duo còmic Cabra Fotuda i Maria Zamora.

Un moment del joc de rol

Maria Dolores Salvador, vicedirectora d'ocupació i formació permanent, destaca que el fòrum "ha sigut capaç de congregar a un nombre importantíssim d'empreses de tota la Comunitat. Empreses molt potents que són sabedores del potencial que té l'alumnat de la UPV".

Una edició en què el nombre d'empreses participants s'ha incrementat un 50 per cent, com diu el director del Campus, Pau Bernabeu, "això és així perquè ens coneixen i saben que el nostre alumnat està àmpliament preparat per a formar part de la seua estructura de recursos humans". Una relació Campus-Empreses que va a més i creixerà amb el futur Parc Científic de la UPV a Alcoi, "un parc que permetrà multiplicar la investigació i adequar-la a les necessitats de les empreses de les comarques així com la creació d'empreses tecnològiques".