El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi: El Taller d'Autodefensa Personal Femenina torna gràcies a l'alta demanda

Taller de defensa personal / Ajuntament d'Alcoi

El taller se celebrarà en el complex esportiu Eduardo Latorre des del dilluns 26 fins al dimecres 28 d'agost, de 17:30 a 20:00.

A finals de juliol es va realitzar la primera edició del Taller d'Autodefensa Personal Femenina, en la que ha tingut molt bona acollida, i gràcies a l'alta demanda que han rebut de dones que estan interessades, s'ha decidit fer una segona edició, entre el dilluns 26 i dimecres 28 d'agost, de 17:30 a 20:00 en el complex esportiu Eduardo Latorre.

Amb aquest taller tenen l'objectiu de donar a conéixer tècniques per tal de desenvolupar coneixement teòrics i pràctics en cas en què hagen de defendre's en cas de trobar-se amb un acte de violència.

Tot açò no seria possible sense la col·laboració i organització de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi, el Centre Dona 24 hores itinerant d'Elda i Fidel Martínez, integrador social i especialista en arts marcials.

Segons Aranza Garcia, regidora d'Igualtat, destaca que "la gran demanda de la primera edició, ens ha demostrat que hi havia molt interés per aquest tema, i amb aquesta segona edició també hem tingut una molt bona resposta, pel que considerem que la decisió de realitzar el curs per part del Centre Dona 24 hores itinerant d’Elda amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi ha sigut molt encertada".

Per a totes les que estiguen interessades a apuntar-se, han de contactar per telèfon (965 53 71 00) o correu electrònic.