El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El taller d'ocupació d'Alcoi programa rutes guiades també entre setmana

Passeig pels nostres apratges / AM

La procedència  ja fetes a les rutes dels visitants ha sigut d'Alacant, Sant Joan, Mutxamel, Castalla i Novelda.

Les rutes dutes a terme amb l'alumnat que ha participat en el taller d'ocupació, 'Birdwatching' seguiran durant els dissabtes d'aquest mes, a més ofereixen la possibilitat de concertar les rutes entre setmana del 9 al 25 de novembre.

El dissabte 21 de novembre hi haurà tres rutes. Concretament a Cervantes-Racó Sant Bonaventura, Barranc del Cint- Pedreres de Sant Cristòfol i Font Roja - Menejador, finalment el dissabte 28 es repetirà el Poblat Ibèric del Puig, Barranc del Cint- Pedreres de Sant Cristòfol i hi haurà una novetat en la de Font Roja - Barranc de l’Infern, serà tematitzada per a la fotografia. Totes les rutes tenen l'eixida a les 8.30 hores i cal inscriure's en: turismenaturalcoi@gmail.com .

Una de les novetats per a aquest mes, en concret del dia 9 al 27 de novembre són les rutes entre setmana. Amb un aforament mínim de 3 persones i màxim de 6 ofereixen rutes per la Sarga, la Via Verda, Racó Sant Bonventura i Font Roja entre d'altres.


Es tracta d'un programa concedit pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació "LABORA" a l'Ajuntament d'Alcoi, anomenat “Turisme de naturalesa: Birdwatching i itineraris interpretatius en el medi natural d'Alcoi” comprés en l'especialitat de “Promoció Turística Local i Informació al Visitant (HOTI0108)” tractant-se d'un certificat de Professionalitat de Nivell 3 i amb una subvenció de 232.054,80 euros, taller susceptible de cofinançament pel Fons Social Europeu (FSE) que finalitzarà el 29 de desembre.

Visitants d'Alacant, Sant Joan, Mutxamel, Castalla i Novelda

Durant el mes de setembre es van realitzar tres rutes diferents: la del Barranc del Cint - Pedreres de Sant Cristòfol, l'itinerari al poblat iber del Puig i la ruta de la Font Roja - Barranc de l’Infern. Les rutes van estar repartides entre el 19 i el 26 de setembre i van tindre un total de 67 participants en les 5 eixides, pel que respecta a octubre, van dur a terme les rutes: la del Barranc del Cint - Pedreres de Sant Cristòfol, l'itinerari al poblat iber del Puig, la ruta de la Font Roja - Barranc de l’Infern i Cervantes - Racó de Sant Bonaventura en anglés. Les rutes van estar repartides entre els dies 17, 24 i 30 d'octubre amb 6 eixides i 64 participants totals. La procedència dels visitants ha sigut d'Alacant, Alcoi, Sant Joan, Mutxamel, Castalla i Novelda.

Recordem que durant el passat estiu l'alumnat d'aquest taller ha fet treball pràctic actuant com a guia en un total d'11 rutes per diversos paratges naturals, en les quals van participar un total de 158 assistents. Cal assenyalar que les visites previstes per a l'últim cap de setmana es van suspendre per les altes temperatures. En total han tingut 289 assistents.

“Aquestes rutes són molt interessants i compleixen diversos objectius, d'una banda donen a conéixer el nostre entorn natural i patrimoni històric i arqueològic, a més serveixen perquè les persones que han participat en el taller adquirisquen també la pràctica necessària per a dur a terme, de la millor manera possible, tot l'aprés i finalment, gràcies a la seua realització ha visitat la ciutat gent d'altres municipis. Visitants que, una vegada finalitzades les excursions, pot quedar-se a menjar i d'aquesta manera afavorir també l'economia alcoiana”, explica el regidor d'Ocupació i Empresa, Alberto Belda.