El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón acull la Gala Conservatoris

El Conservatori d'Alcoi presenta quatre coreografies amb alumnes dels cursos elementals on es mostra el desenvolupament de l'aprenentatge en aquests nivells i tres coreografies dels cursos d'ampliació d'estudis.

L'acte està organitzat pel Conservari de Dansa d'Alcoi i tindrà lloc el pròxim 29 de març ales 18:30h i en ell participen centres oficials de titularitat pública de la província d'Alacant a més del Conservatori Professional de València.

El Conservatori de Dansa d’Alcoi ha organitzat la Gala Conservatoris, que tindrà lloc el pròxim 29 de març a les 18:30h al Teatre Calderón.

A l’esdeveniment participaran Centres oficials de titularitat pública de la província d'Alacant a més del Conservatori Professional de València: Conservatori Professional de Dansa José Espadero d'Alacant, Conservatori Professional de Dansa de València, Conservatori Professional de Dansa de Novelda i Conservatori Elemental de Dansa d'Alcoi.

En total es podran veure setze coreografies de ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània. El Conservatori d'Alcoi presenta quatre coreografies amb alumnes dels cursos elementals on es mostra el desenvolupament de l'aprenentatge en aquests nivells i tres coreografies dels cursos d'ampliació d'estudis.

El regidor d'Educació, Jordi Silvestre indica que: “Una vegada més agraïm l'esforç que duen a terme l'equip directiu i el professorat del Conservatori, així com l'alumnat que veurem reflectit en aquesta gala que serà segur un èxit”.