El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón acull la V Gala de Conservatoris

Fotografia del Facebook del Conservatori Elemental de Dansa d'Alcoi

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, el Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi organitza aquesta gala en la qual participaran un total de 5 conservatoris.

El dijous 11 d’abril el Teatre Calderón d’Alcoi acollirà la V Gala de Conservatoris, que el Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi organitza amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra el 29 d’abril.

A aquest espectacle participaran els Centres Oficials de Titularitat Pública de la província d’Alacant: el Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant, Conservatori Elemental de Dansa de Benidorm, el Conservatori Elemental de Dansa de Sant Vicent del Raspeig i el Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi. A més també actuarà el Conservatori Professional de València, que acudirà per primera vegada.

123 ballarins i ballarines entre tots els centres que realitzaran un total de 22 coreografies de les tres especialitats de la dansa: ballet clàssic, dansa espanyola, i dansa contemporània.

El Conservatori de la nostra localitat presentarà 6 coreografies amb alumnes que cursen des de 4t d’ensenyaments elementals fins al tercer curs d’ampliació d’estudis.

Aquest gran espectacle de dansa tindrà lloc el dia 11 d'abril a les 19.30 h, al Teatre Calderón d'Alcoi.