El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón d'Alcoi acull el ballet clàssic, Giselle

El Teatre Calderón d'Alcoi acull el ballet clàssic, Giselle / TCalderón
L'esdeveniment serà el dia 11 de maig a les 19.00 h

 El pròxim 11 de maig a les 19.00 h tindrà lloc al Teatre Calderón d'Alcoi, una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet: Giselle.

El Ballet de Moscou tindrà el plaer, dins de la seua 18è Gira de Primavera, de presentar una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet: Giselle. L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 11 de maig a les 19.00 h al Teatre Calderón d'Alcoi.

Aquesta companyia de ball té quasi 30 anys d'experiència sobre els escenaris de tot el món i ara representa aquesta obra que és un ballet captivador, on una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós. Al morir “donzella” es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi. Una nit, quan el seu amat Duc Albrecht és castigat per les Willis en el bosc, Giselle mostrant el seu amor etern, salvarà l’enamorat protegint-lo de Myrtha, la Reina de les Willis.

La direcció està a càrrec de Timur Fayziev i els solistes són: Cristina Terentiev i Alexey Terentiev. Aquesta obra té una duració total de 105 minuts dividits en dos parts, una de 55 minuts i altra de 50 amb un descans de 20 minuts.