El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón d'Alcoi ja coneix la programació per a octubre-desembre de 2019

Alguns dels espectacles que es podrà gaudir són el ballet de 'El llac dels cignes'; la representació teatral de 'El Lazarillo de Tormes' i un concert de Joan Isaac i Andreu Valor.

El Teatre Calderón d'Alcoi ja compta amb la programació de la temporada d'octubre-desembre de 2019.

Com és habitual, la programació disposa d'una gran varietat de representacions artístiques, des de la realització de les obres teatrals més clàssiques, fins a les més modernes; concerts amb un gran ventall de gèneres musical; espectacles de dansa, i diferents actes socials que tindran lloc al llarg d'aquest temps.

Ara bé, per a destacar algunes de les representacions, caldria nomenar el ballet de 'El llac dels cignes', per al 10 de novembre a les 18:30; un concert protagonitzat pels cantautors Joan Isaac i Andreu Valor, el 13 d'octubre a les 19:00, o el teatre de 'El Lazarillo de Tormes', el 13 de desembre a les 20:00.

Per a totes les persones que estiguen interessades en conéixer la programació al complet, des de ARAMULTIMÈDIA us facilitem la descàrrega de tota la programació de la temporada octubre-desembre de 2019.